U heeft besloten dat u een hond wilt, maar u loopt tegen allerlei vragen aan.

Bijvoorbeeld: Wordt het een pup of liever een wat oudere hond? Wordt het een rashond of kan het ook een bastaard zijn? Waar moet ik op letten als ik ga zoeken? 

U wilt een gedegen afweging maken en alle voor- en nadelen van een keuze in kaart brengen. Ik kan u helpen met het doorlopen van diverse vragen. Dit zijn de vragen die u al zelf heeft bedacht en vragen waar u misschien nog niet aan heeft gedacht maar wel van belang zijn bij de afwegingen die u op punt staat te maken.

Daarnaast houd ik rekening met uw mogelijkheden, uw gezinssituatie en uw wensen.
Ik kom bij u thuis langs en neem met u en uw gezinsleden de vragen door zodat u alle informatie heeft die nodig is. Vervolgens kunt u met alle informatie die u van mij mondeling heeft ontvangen een gedegen keuze maken.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@soetehond.nl.

U kunt zich aanmelden door gebruik te maken van het Contactformulier Advies bij aanschaf.