U bent op zoek naar gedragstherapie voor uw hond of misschien zoekt u iemand voor privélessen om uw hond een aantal basiscommando’s te leren. Of u wilt een hond aanschaffen maar u zoekt iemand die u kan adviseren in de vele vragen die u heeft. Voor al deze zaken bent u bij mij aan het goede adres.

U bent niet op zoek naar een hondenfluisteraar maar naar iemand met kennis (zie tabblad “wie ben ik“) en ervaring. 

Kijkt u gerust rond op mijn website.

Voor informatie over gedragstherapie kunt u terecht op het tabblad “Gedrag“.
Voor informatie over instructie kunt u terecht op het tabblad “Privéles“. Privélessen zijn niet bedoeld voor het oplossen van gedragsproblemen.
Voor informatie over advies voordat u een hond gaat aanschaffen kunt u terecht op het tabblad “Advies aanschaf hond” .

Als u zich wilt aanmelden kunt u terecht op het tabblad “Contactformulieren (2)“. U kiest het juiste contactformulier en vult dit in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.
Heeft u een vraag? U kunt mailen naar info@soetehond.nl.

Mijn uitgangspunt is een positieve manier van trainen, zowel voor de instructie als voor het probleemgedrag. Ik gebruik geen correctiemateriaal zoals slipkettingen, halfchecks, gentleleaders, citroen- of schokbanden, anti-trektuig. 

Bij warm weer, boven de 25 graden, is het te warm voor honden om nog te presteren. Is dat het geval, zal ik geen instructie geven of langskomen voor een gedragsconsult. Gemaakte afspraken worden dan, in overleg met u, opnieuw ingepland.